AHA Produktion söker ny filmfotograf

Nu har du – kreativa och drivna filmfotograf – chansen! En av våra fotografer ska flytta och vi behöver en ersättare på heltid.

Vi söker dig med erfarenhet av videoproduktion och som brinner lika mycket för det visuella berättandet som för att tillsammans med övrigt team och kund hittar de bästa lösningarna för filmens syfte och budskap.

Hos oss får du en varierande och utmanande tjänst med stort eget ansvar. Vi jobbar oftast i små dedikerade team bestående av producent och fotograf och ibland även motion graphic designer.

Du är involverad från start till mål av ett projekt och har stor frihet och ansvar att hitta smarta bildlösningar. Vi jobbar till stor del med riktiga människor i riktiga miljöer men har också uppdrag med skådespelare, statister och studioinspelningar. Under inspelningen ansvarar du utöver filmningen även för ljussättning och ljudupptagning. Du redigerar i regel det du filmat i nära samarbete med producent och du kan och har en känsla för att lägga musik.

Vi jobbar idag i huvudsak med Canon C200, Canon C70 och Canons 5D IV och redigerar i Premiere pro. Tillsammans med en annan fotograf ansvarar du för att den interna kameratekniken är uppdaterad med det som krävs för att utveckla våra produktioner.

Vi söker dig som har:
– Högskoleutbildning eller motsvarande av filmfoto.
– Har varit yrkesverksam inom filmfoto, film- och ljudredigering i minst tre år.
– Du kan redigera, har koll på ljud och har en känsla för helheten.
– Du har ett stort intresse och kunskap inom filmteknik, är nyfiken, driven och gillar jobba med och för kunder.
– Meriterande är erfarenhet av att ha jobbat med beställningsfilm och har drönkörkort och har grundkunskaper i After Effects.
– Då merparten av våra kunder är baserade i Sverige ska du kunna flytande svenska och kommunicera hyggligt på engelska. Andra språk ett plus.
– Då vi jobbar mycket med samhällsaktörer har du god allmänbildning och samhällsfrågor.

Tjänsten är på heltid med start så snart vi hittar rätt. Vi börjar med en provanställning på sex månader för att hinna testa varandra med förhoppning om en fast tjänst. Vi har kollektivavtal och sjyssta villkor och jobbar vanligtvis måndag-fredag.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Karlavägen i Stockholm men har uppdrag över hela Sverige så tjänsten innebär resor.

Skicka din ansökan till: info@ahaproduktion.se och märk den med Fotograf.

Vid frågor om tjänsten och AHA Produktion, kontakta Hanna Nilsson eller ring: 0708-971616.

Fler nyheter