Filmproducent sökes

Är du allmänbildad filmproducent och tycker om att arbeta med samhällsfrågor och göra kreativa filmproduktioner?

AHA Produktion i Stockholm nu söker en filmproducent med inriktning mot journalistik, redaktionell kommunikation och samhällskommunikation.
Vi gör beställningsfilm, reportage och informationsfilmer som dels kräver god förmåga att kunna sätta sig in i komplexa frågor och dels att hitta kreativa lösningar för hur man dramaturgiskt ska berätta dem för den tilltänkta målgruppen.

Du har kundkontakt och projektleder produktioner från idé till färdig film i tätt samarbete med en filmfotograf eller motion designer. Du gör research, skriver manus och genomför inspelningar och intervjuer. Du ska kunna gå igenom och ta ut intervjuerna själv. Rollen innefattar även att du skriver även manus till animerad film.

Vi ser det som en stor fördel om du har arbetat med beställningsfilm tidigare, har journalistisk erfarenhet eller utbildning och kan redigera i Premiere eller motsvarande program.

Vi behöver din hjälp med början av november till januari ut i första hand, möjlighet till förlängning kan finnas men kan i nuläget inte garanteras.

Tjänsten är en projektanställning på heltid.

Välkommen med CV, länkar till filmer du producerat (t ex reportage, informationsfilm, beställningsfilm) och personligt brev.

Mejla: hanna.nilsson@ahaproduktion.wpengine.com

Fler nyheter