Eventfilm och filmdokumentation

Har du en kongress eller konferens på gång som du vill få dokumenterat på film? På AHA Produktion hjälper vi dig med våra professionella filmfotografer. Vi har över tretton års erfarenhet av att filma och dokumentera presskonferenser, förbundsmöten, seminarier och events.

Dela kunskap med andra

Att dokumentera sitt event med film och video är ett bra sätt att sammanfatta och sprida kunskap både till de som medverkat på ett event och till de som inte ha möjlighet att delta. Med en eller två kameror filmar vi av det som händer på scenen och i olika diskussionsgrupper.

Eventintervjuer

Vi kan även producera sammanfattande intervjufilmer eller eventfilmer på två till tre minuter som du i efterhand kan dela med dig av i sociala medier eller i utskick till konferensdeltagare. Det kan till exempel vara en produktion där vi blandar intervjuer med experter och sakkunniga med korta citat från scenen, som en paneldebatt, ett föredrag eller en föreläsning. Vi levererar de kortare filmerna tillsammans med en video där hela mötet är dokumenterat, antingen i ett svep eller uppdelat på olika avsnitt med infogade powerpointspresentationer.

Har du ett digitalt möte på gång? Vi kan också hjälpa till med enklare webbsändningar och livesändningar och vid mer avancerade produktioner har vi samarbetspartners.

Eventfoto och eventfotograf

Är det intressant av eventfoto ser vi till att ha en eventfotograf på plats. Vid enklare fotografering kan filmaren ta kompletterande stillbilder i samband med inspelningen.

Förproducerad konferensfilm

Många av våra uppdragsgivare väljer även att inleda konferensen eller mötet med en film på ett par minuter, eller blandar upp konferensprogrammet med korta filmer som inspirerar eller visar exempel. Dessa filmer förproducerar vi i god tid innan ditt evenemang.

Välkommen med din förfrågan till oss på AHA Produktion! Vi sitter i Stockholm men jobbar över hela Sverige.

Kontakta oss

Projekt inom Eventfilm och filmdokumentation

Vad säger våra kunder om oss?

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Andra tjänster