Film för employer branding

Vad har din arbetsplats att erbjuda framtidens talanger? En employer branding-film eller employer branding-video visar upp ditt företag eller din organisation från sin bästa sida.

Unga på arbetsmarknaden i dag är kräsna mediekonsumenter. Enligt Social Media Today hjälper video uppemot 90 procent av kandidater att fatta ett ansökningsbeslut.

För att sticka ut i mängden behöver du som arbetsgivare locka morgondagens medarbetare att söka arbete hos just er. Med en eller flera employer branding-filmer kan du förmedla era kärnvärden, kultur och arbetssätt på ett professionellt, kreativt och underhållande sätt.

På AHA Produktion vurmar vi för äkta människor i äkta miljöer, där vi till exempel får träffa medarbetare som själva berättar om hur det är att arbeta i er organisation. Filmen kan produceras med en voiceover, med bilder från er verksamhet och på era medarbetare.

Viktigt är också att identifiera var era framtida medarbetare finns någonstans. Att köpa annonsutrymme på exempelvis LinkedIn eller Facebook är ett måste för att filmerna ska visas i målgruppens flöde. Vi på AHA Produktion hjälper gärna till med en kampanj- och distributionsstrategi.

Välkommen! Vår produktionsstudio ligger i Stockholm men vi jobbar nationellt.

Kontakta oss

Projekt inom Film för employer branding

Vad säger våra kunder om oss?

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Andra tjänster

Vanliga Frågor

Hur passar film in i employer branding?

Med film har den som rekryterar möjlighet att skapa intresse och nyfikenhet kring sin verksamhet på ett trovärdigt och underhållande sätt. Film är ett sätt för en arbetssökande att skapa sig en känsla av arbetsplatsen, organisationens kärnvärden och för de personer som arbetar där.

Hur exponerar man en employer branding-video?

Employer branding-video distribuerar du som arbetsgivare via sociala kanaler, till exempel LinkedIn, Instagram, Youtube och Facebook. Genom sociala kanaler kan du rikta annonser mot målgrupper du vill nå. Du bör även exponera din video på din webbsida.