play

Animerad utbildningsfilm Huddinge kommun

Utbildningsfilmer för nyanställda i Huddinge

Kungens kurva är i dag en av Skandinaviens största handelscentrum. Men en gång i tiden var området i blickfånget av en helt annan anledning. En dikeskörning 1946 med kung Gustav V och hans följe gav inte bara rubriker, utan fick även namnge hela kommundelen!

Nominerades till Publishingpriset

På det här sättet inleder vi en av de filmer för Huddinge kommun som vi producerade i det ”välkomstpaket” som medarbetarna tar del av när de börjar arbeta i kommunen. Filmen i toppen av sidan handlar om kommunens historia och vi blev minst sagt stolta när den röstades fram som finalistbidrag i kategorin ”Filmer som marknadsför en organisation” i Publishingpriset!

Filmerna i välkomstpaketet informerar om det allra viktigaste medarbetarna behöver veta när de börjar arbeta i kommunen; från hur förvaltningarna arbetar, till organisations uppbyggnad och vad det innebär med offentlighet och sekretess.

Offentlighet och sekretess

Här kan du även ta del av filmen om offentlighet och sekretess, där vi blandade rörligt material (som vi hade spelat in i samband med tidigare produktioner för Huddinge kommun) med infografik, för att addera pegagogik.

Vi står för totalproduktion. Tack Huddinge!

 

 

Kontakta oss

Liknande projekt

Andra tjänster