play

ASSA ABLOY in short

ASSA ABLOY är en av våra återkommande uppdragsgivare. Bolaget  levererar totala lås- och dörrlösningar i över 70 länder över hela världen, till privata hem, flygplatser, hotell, kontor, arenor och många andra platser. Vårt första uppdrag för ASSA ABLOY var en film till koncernens 20-årsjubileum. Därefter har vi fått äran att producera en rad filmer, både externt och internt. Denna film är ASSA ABLOY:s koncernfilm och presenterar verksamheten. Filmen producerades på både engelska och svenska och vi på AHA står för helhetsproduktion.

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52