play

ASSA ABLOY Mobile Access

Vi checkar in med ASSA ABLOY

Med ASSA ABLOY:s Mobile Access-lösning slipper hotellgäster och upptagna resenärer stå i kö och incheckningen kan ske var man vill. ASSA ABLOY bad oss ta fram en film som visar hotellbranschen de oändliga möjligheterna med appen och inspirera kring hur de kan jobba med kundservice på kundens egna villkor.

Vi på AHA Produktion står för totalproduktion och en utmaning var att lösningen inte finns installerad någonstans ännu, så det blev till att trolla i postproduktion där vi även adderade grafik som lyfter fram appens gränssnitt och visar funktionaliteten.

Roligt uppdrag, tack till ASSA ABLOY, makeupartisten Frida Wessman, våra fina statister och Scandic Continental vid Stockholms centralstation.

Nedan Karin Tegnér och Jonathan Bergqvist tillsammans med produktionsassistenten Hugo som körde hårt från morgonsmink till solnedgång.

   

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52