play

Bättre bemötande (Capio S:t Görans Sjukhus)

”Vi har fått fantastiska kvitton på att filmerna fungerar”

Bemötandet kollegor emellan är något som Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm satsar stort på i år. Alla som jobbar på sjukhuset ska innan året är slut ha genomgått en utbildning i bemötande‚ ett material som består av inspirations- och utbildningsfilmer, men även en interaktiv kurs och ett bemötandespel att använda på personalmöten och konferenser.

HR-konsulten Petra Elisson vände sig till AHA för att ta fram filmerna.

– Vi jobbar mycket med film vid rekrytering och ser att de kommer åt känslor hos dem vi vill åt. En jobbannons är jättetråkig men visar vi en kort film med våra medarbetare så går det hem, säger Petra Elisson.

Se Petra Elisson på Capio S:t Görans Sjukhus berätta om projektet

AHA Produktion föreslog en inspirerade film, där medarbetarna resonerar kring vad ett gott bemötande betyder för dem.

– Vi fick en producent dedikerad till oss och som följt oss genom projektet och som stöttat oss. Vi har också haft samma filmare, det underlättar att det är samma personer som är med hela vägen.

– Det blev så fina filmer och AHA Produktion har fångat exakt det vi vill åt med filmerna, och vi har fått fantastiska kvitton på att de verkligen fungerar, säger Petra Elisson.

Se filmen uppdelad i avsnitt nedan.

”Patienterna ska känna att vi gör allt vi kan”

”Vi pratar mycket om vårt bemötande”

”Den som bemöts illa vågar inte ställa frågor”

”Alla människor har olika förutsättningar – det måste vi ha med oss”

Tack Capio S:t Görans Sjukhus för ett roligt och utvecklande samarbete!

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52