play

Covid-19-film för Läkarförbundet

Social video om corona

Sveriges läkarförbund bad oss ta fram ett antal korta filmer med enkla, raka budskap för att lyfta värdet av gemensam styrka i tider av osäkerhet och hårt jobb i tider där nya frågor hela tiden väcks. Med filmerna ville förbundet stötta sina medlemmar – läkarna – och visa på förbundets tillgänglighet, och samtidigt välkomna alla läkare att ta del av deras information.

Vi tog fram ett koncept där tre filmer ingick. AHA Produktion står för totalproduktion, från manus och koncept till redigering och leverans.

Filmerna togs fram i formatet 4:5 med sociala medier som Facebook och Instagram som slutdestination.

Se filmerna nedan.

Film 1: Vi ser er!

Film 2: Vad händer om skyddsutrustningen tar slut?

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52