play

Invasiva arter (Naturvårdsverket)

Filmer om invasiva arter

Invasiva främmande arter är arter som människan avsiktligt eller oavsiktligt har flyttat till ett nytt område och där de snabbt sprider sig och orsakar skada. För att hjälpa Naturvårdsverket i sitt arbete med att informera allmänheten, med syftet att fler rapporterar invasiva växter i naturen och behandlar dem på rätt sätt i sina trädgårdar, har vi tagit fram film till sociala medier och till Naturvårdsverkets hemsida.

Klickraket i sociala medier

Glädjande nog blev dessa produktioner en klickis på sociala medier och en av Naturvårdsverkets mest sedda och delade filmer.

Vi fick även producera en uppföljande film om invasiva växter och djur för Havs- och vattenmyndigheten, se nedan. AHA Produktion står för totalproduktion.

För Naturvårdsverket har vi även producerat instruktionsfilmer om hur man hanterar invasiva arter som man träffar på i sin trädgård eller på allmän mark.

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52