play

En arbetsplats för alla

En arbetsplats för alla

Anders, Johan, Nils och Erik var drömteamet på arbetsplatsen vid förra sekelskiftet. Som tur är har det hänt massor på 100 år.

Fackförbundet Vision organiserar nästan 200 000 medlemmar i tusentals yrken inom kommuner, landsting, regioner, privata företag och kyrkan. Det är också en feministisk organisation som jobbar hårt med frågor som mångfald, jämställdhet och allas lika värde. Som del av en e-utbildning om normkritik för ombud och skyddsombud behövde Vision en film som visar utvecklingen på våra arbetsplatser i ett mångfaldsperspektiv. Vi föreslog då ett koncept där vi leker med svartvita foton i en modern inramning. Vi står för totalproduktion. Rösten i filmen är skådespelaren Bahar Pars, bland annat känd från filmen “En man som heter Ove”.

En teaser för filmen kan du ta del av nedan.

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52