play

Explainerfilm om ny myndighet

Filmer om myndighetens roll

Myndigheten för arbetsmiljö är en statlig myndighet med uppgift att skapa förutsättningar för ett friskt och hållbart arbetsliv. Myndigheten är relativt liten och startade den 1 juni 2018 och får en del frågor om sitt uppdrag. Därför bad de oss på AHA att producera tre animerade explainer videos som sammanfattar deras uppdrag på cirka en minut. Denna är först ut.

AHA Produktion står för totalproduktion, inkl idé, manus, grafisk paketering, illustrationer, animationer, voiceover, ljudläggning och leverans.

Läs mer om myndigheten på mynak.se

 

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52