play

Visions nya arbetsplats

Framtidens arbetsplats

I en serie filmer följer vi fackförbundet Visions resa mot den framtida arbetsplatsen. Genom snabba reportage tar vi tempen på stämningen bland medarbetarna som berättar om vad som är viktigt för dem.

Filmerna ska så småningom resultera i en minidokumentär om Visions förändringsresa, som inte bara handlar om den fysiska arbetsmiljön utan också om kultur, ledarskap och arbetssätt.

Filmerna levererades även i formatet 1:1 samt i kortversioner för att anpassas till sociala medier som Facebook och Instagram.

Linköping slår upp portarna

I filmen nedan är vi på plats för att dokumentera när det lokala kontoret Linköping slår upp dörrarna efter en omfattande renovering.

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52