play

Förväntan bland Kirunas företagare

200 företag, myndigheter och organisationer berörs när Kiruna och Malmberget ska flyttas för att malmbrytningen ska kunna fortsätta i gruvan. Den här filmen lyfter fram företagarnas perspektiv och berättar hur LKAB jobbar för att näringslivet och staden ska kunna fortsätta och utveckla sin verksamhet, sida vid sida med LKAB och stadsflytten.

Vi har nu jobbat med att berätta om vad som händer i den världsunika stadsomvandlingen i Kiruna i flera år. Se fler relaterade projekt nedan.

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52