play

Lipus granskar

Vad är en spur-granskning?

Som vårdgivare förbereder man nästa generations läkare, genom att erbjuda allmäntjänstgöring eller specialiseringstjänstgöring. Men hur håller man koll på om läkarna i utbildning utvecklas i verksamheten? Vi fick göra en film om Lipus spur-granskning av vårdgivare.

Lipus är ledande i Sverige inom extern granskning av AT och ST samt certifiering av kurser och kongresser för läkare. Vi blev ombedda att producera en animerad film som beskriver Lipus verksamhet, syfte och mål. Filmen skulle förklara Lipus unika metod för granskning av läkarnas utbildning och rikta sig primärt mot vårdgivare i beslutsfattande position inom landstingen och regionerna.

AHA Produktion står för helhetsproduktion, från manus till grafisk form, animationer och leverans. Tack Lipus!

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52