play

The story of VingCard (ASSA ABLOY)

Our story began in 1974…

…when news of a tragedy reached Norwegian lock engineer Tor Sørnes…

“Vår historia började 1974 då låssmeden Tor Sørnes hörde nyheten om att en kvinna hade attackerats av en inkräktare som brutit sig in i hennes hotellrum…” Så inleder vi ASSA ABLOY:s historiefilm.

Sørnes innovation var VingCard – världens första nyckelkort. Det blev snabbt världsledande inom rumsäkerhet för gästindustrin.

ASSA ABLOY är en av våra återkommande uppdragsgivare. I det här projektet presenterar vi VingCard Elsafe, historik och bakgrund, framgångarna och hur och varför varumärket konsolideras med ASSA ABLOY.

Vi på AHA Produktion står för totalproduktion. Ett mycket roligt och utvecklande projekt för oss inom motion design!

Liknande projekt

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52