play

Vi presenterar Happy Boss!

Detta är Happy Boss!

Happy Boss affärsidé är att erbjuda flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till företag i Sverige, och  erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår.  Happy Boss hörde av sig till oss när de behövde en rapp och lite underhållande film som berättar om företagets affärserbjudande.

En pikant detalj är att självaste Arne Weise är röst i filmen!

De bad oss senare även göra en ljudlös version av filmen som skulle spela på storbildstavlor på ett sponsorevenemang. Kika på den här:

Tack Happy Boss!

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52