play

Min väg till jobb (YourSkills)

Smartaste vägen till jobb

Yourskills är en satsning för att höja yrkesutbildningens kvalitet och attraktionskraft. Vi har gjort nio casefilmer med personer som berättar om sin väg till jobb.

WorldSkills Sweden, som driver YourSkills.se är ett trepartssamarbete mellan LO, Svenskt Näringsliv och staten genom Utbildningsdepartementet, Skolverket och YH-myndigheten. Målet med samarbetet är att ungdomar ska upptäcka att de yrkesförberedande programmen är ett smart val och en bra start på karriären samt för att öka kvalitet, status och intresse för yrken inom bygg, design, industri, it, service, vård- och tekniksektorn.

Inom projektet har vi producerat olika format för Facebook och Instagram. Vi har även översatt filmerna till arabiska, persiska och engelska.

Mohammads väg till jobb

Trailer YourSkills (arabisk text, 1:1-format)

 

Om oss

AHA Produktion är ett produktionsbolag i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter med inriktning mot samhällskommunikation och komplexa frågor, som kräver djupare förståelse och smarta val av berättarteknik. I tio år har vi hjälpt Sveriges största företag och samhällsaktörer att berätta med film och animerad film. Hur kan vi hjälpa dig?

arrow
Warning: Use of undefined constant cookiedialog - assumed 'cookiedialog' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/3000918/ahaproduktion.se/public_html/wp-content/themes/aha/footer.php on line 52