Vi gör det begripligt

AHA Produktion är en filmbyrå i Stockholm. Vi är journalister och filmproducenter som hjälper företag och organisationer att kommunicera med hög trovärdighet och professionalism.

Ekosystemtjänster. Tillväxtskapande samhällsplanering. Och inkluderande arbetsplatser. Hos oss är varje uppdrag unikt. På AHA Produktion är vi tio journalister och filmproducenter som producerar film och video. Vi arbetar ofta med komplicerade budskap som kräver att vi sätter oss in i olika ämnen.

Vi jobbar med samhällsaktörer

Våra uppdragsgivare återfinns inom privat sektor, medlemsorganisationer och offentlig sektor. Med åren har vi byggt upp en erfarenhet av de särskilda förutsättningar som råder i samarbetet med samhällsaktörer, som bland annat innebär att vi känner till innebörden av att utgå från ett normkritiskt, jämställt och inkluderande förhållningssätt.

Tillgänglighet & språk

Vi har också stor erfarenhet av tillgänglighetsanpassning enligt EU:s webbtillgänglighetsdirektiv, som bland annat innebär att vi levererar våra filmer med undertexter, syntolkning och vid behov teckenspråkstolkning. Vi arbetar också med översättning av film till andra språk.

Små, dedikerade team

När du arbetar med vår filmbyrå är kommunikationen enkel och rak. Vi arbetar i små, dedikerade team och för att processen ska kännas smidig för dig som uppdragsgivare.

Vi har kollektivavtal

Vi är också måna om oss själva. Alla som jobbar på AHA Produktion ska må bra och trivas – och självklart har vi kollektivavtal.

Välkommen att höra av dig till oss på AHA Produktion! Vårt filmbolag sitter i Stockholm men vi arbetar över hela landet.

Eller läs mer om vår process

 

Anna Widmark

Exekutiv producent
0706 974 647
anna.widmark@ahaproduktion.se

Viktor Tornfors

Motion designer
viktor.tornfors@ahaproduktion.se

Hanna Blanksvärd

Kund- och marknadsansvarig
0707 536 925
hanna.blanksvard@ahaproduktion.se

Hanna Nilsson

VD & byråchef
0708 971 616
hanna.nilsson@ahaproduktion.se

Stefan Mathiasson

Redigerare
stefan.mathiasson@ahaproduktion.se

Julia Enemård

Motion designer
julia.enemard@ahaproduktion.se