Animerad företagsfilm

När du ska ta fram en film eller video till ditt företag eller organisation kan du välja mellan traditionellt filmad video och animerad företagsfilm.

Animerad företagsfilm passar bra när du vill ha en kort och koncis film på en eller två minuter. Vi brukar rekommendera animation när du ska berätta om hur något fungerar eller går till, det vill säga visa någon slags funktion. Animerad film är också väldigt bra när du vill illustrera miljöer som är svårfilmade, eller när du av någon annan anledning inte vill producera en film som kan knytas till en specifik miljö eller person. Många av våra filmer tas fram i någon typ av informationssyfte eller för att utbilda.

Så går det till – steg för steg

1. Förproduktion. Det första vi behöver göra är att ta reda på vad filmen ska förmedla, till vem och när. Vi tar fram en stil på filmen som vi anpassar efter er grafiska profil. Du är expert på ditt ämne och förser oss med information och fakta du tror vi kan ha glädje av i manusarbetet.

2. Produktion. När du har godkänt manus och storyboard är det dags att rita ut filmen med illustrationer. Filmen får sedan liv med rörelse, voiceover, ljudeffekter och musik.

3. Korrekturarbete. Normalt sett behövs ungefär två korrekturomgångar för att du ska känna dig nöjd. När filmen är helt godkänt kan du enkelt ladda ner filmen till din dator, högupplöst och anpassad till de flesta plattformar. Redo att spridas, delas och gillas!

Välkommen! Vår studio ligger i Stockholm men vi arbetar med uppdragsgivare över hela landet.

Kontakta oss

Projekt inom Animerad företagsfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Andra tjänster