Animerad reklamfilm

Om du vill ta fram en pedagogiskt och kärnfull film på en eller två minuter, då kan animerad reklamfilm vara rätt väg att gå.

Animerad film är ett bra alternativ för att förtydliga budskap, beskriva processer och flöden och kan också kombineras med ett kreativt berättande, som till exempel storytelling. Du kan välja om ditt fokus är att vara informativ eller lite mer personlig och inspirerande beroende på målgrupp och filmens syfte.

En animerad film är också ett väldigt kostnadseffektivt sätt att berätta. Du slipper tänka på praktiska förberedelser och reskostnader som filminspelningar innebär, på vem eller vilka som ska medverka i filmen och på att få tillgång till olika inspelningsmiljöer.

Filmen kan också utformas för att fungera bra på olika segment på en global marknad anpassad till olika språk och kulturer.

De flesta animerade reklamfilmer som vi producerar på AHA Produktion är i 2D, det vill säga ”platta” illustrationer. Har du behov att visa upp ett objekt eller miljöer från flera sidor, med möjlighet att ”snurra” objektet, arbetar vi i 3D. Manus anpassas för att bild och röst ska komplettera varandra på ett effektivt sätt.

Välkommen att höra av dig med ditt nästa filmprojekt! Vår studio ligger i Stockholm.

Kontakta oss

Projekt inom Animerad reklamfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Andra tjänster