Företagsfilm

Är du ute efter en film eller video till ditt företag eller organisation? AHA Produktion är en strategisk partner inom film och rörlig content på webben. Vi hjälper våra uppdragsgivare att väcka nyfikenhet hos sina målgrupper och kommunicera på ett underhållande och informativt sätt.

Film bygger relationer

På AHA Produktion har vi producerat företagsfilm sedan 2008. Ofta handlar det om att visa upp sin organisations identitet, värderingar och historia. Lika ofta handlar det om att locka nya medarbetare, utbilda eller informera. Film har en unik kraft när det gäller att skapa trovärdighet, bygga relationer och arbeta med emotionella värden. Den visar inte bara vad ditt företag gör – utan vad du är, eller vill vara.

Ditt företags bildspråk styr

Våra filmproducenter och journalister är experter på att skräddarsy film och video i ett bildspråk som ditt företag identifierar sig med. Vi hjälper dig genom hela processen, från strategi till produktion och distribution i sociala plattformar.

Företagsfilm i Stockholm

Produktionen sker under ett och samma tak – från vår studio i Stockholm –men vi arbetar självklart över hela Sverige. Vill du veta mer?

Välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Projekt inom Företagsfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Andra tjänster