Presentationsfilm

Tänk dig en film som berättar vad ni gör och lämnar en positiv känsla efter sig hos målgruppen, och som bara är en eller två minuter lång. Det är en välgjord presentationsfilm. Att presentera sitt företag eller verksamhet med hjälp av film är ett mycket effektivt sätt att förstärka sitt varumärke.

Film skapar trovärdighet, väcker nyfikenhet och säljer idéer, tjänster, evenemang och produkter. Den ger era kunder eller målgrupper inblick i vad just ni jobbar med och kan erbjuda.

Vi på AHA Produktion har hjälpt våra kunder att producera presentationsfilm sedan 2008. Vi kombinerar vår vurm för redaktionell kommunikation med ett effektivt visuellt berättande. Presentationsfilmen kan innehålla intervjuer med en representant från er, till exempel en medarbetare, och gärna kunder som kan ge positiva vittnesmål. Filmen kan också produceras enbart med voiceover.

Målet är att nå rätt målgrupp, i rätt format och kanaler. Vi hjälper dig från start till mål, med filmstrategi, produktion och distribution. De flesta filmer behöver också en mediaplan för att flyga i sociala kanaler.

Välkommen att diskutera din nästa film med oss på AHA Produktion. Vårt kontor finns i Stockholm men vi jobbar över hela Sverige.

Kontakta oss

Projekt inom Presentationsfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Andra tjänster