Explainer video

Har du ett komplicerat budskap som du vill förklara på ett enkelt sätt?
Då är en explainervideo eller explainerfilm rätt väg att gå.

En explainer är en animerad video är ett effektivt kommunikationsverktyg för att berätta om en idé, produkt eller tjänst. Det kallas ofta även för animerad reklamfilm, animerad företagsfilm eller animerad informationsfilm.

Så går det till

Vi börjar alltid med att lyssna in ditt syfte, målgrupp och mål med filmen. Vi skriver manus, gör storyboard och tar fram ett grafiskt koncept. För det mesta finns en grafisk profil att förhålla sig till och vi är vana att anpassa produktionen gällande illustrationer, symboler, typsnitt och färger. Varje explainervideo är unik och skräddarsydd just för just din kommunikationsinsats.

Vad kostar en explainer?

Många hör av sig till oss och undrar vad en film kostar. Vårt svar blir oftast: det beror på. Då varje produktion är unik vill vi börja med ditt behov och dina förutsättningar. Hur lång ska filmen vara? Vilken stil ska filmen ha? Ska den översättas eller kanske syntolkas?

Hör av dig till oss så lyssnar vi in ditt projekt lite närmare. Välkommen!

Kontakta oss

Projekt inom Explainer video

Vad säger våra kunder om oss?

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Andra tjänster