Instruktionsfilm

En instruktionsfilm eller instruktionsvideo är svår att överträffa om du ska visa hur en process eller metod fungerar. Med video och film kan du visa istället för att beskriva med ord – du skapar helt enkelt ett väldigt effektivt visuellt berättande.

Våra uppdragsgivare hör av sig till oss med många olika typer av filmbehov. Det kan handla om att berätta om hur hållbar plastkonsumtion fungerar, eller mer praktiskt, som att visa hur kunder eller medarbetare ska använda en digital tjänst eller ett medicinskt verktyg. När du skapar en bra instruktionsvideo kommer du lyckas som bäst om den är väl avvägd i sitt innehåll och du låtit bilden få en nyckelroll.

När du vill göra en video behöver du först fundera på vad du vill att din målgrupp ska komma ihåg eller göra efter att de sett filmen. Det kan också vara bra att fundera på om instruktionsvideon behöver kompletteras med skriftligt material, där målgruppen kan ta del av djuplodande information som är relevant för just dem.

Vi hjälper er att ta innehållet vidare till manus och filmar sedan antingen i er verksamhet eller i studio. I filmen låter vi en expert eller en voiceover ledsaga genom olika avsnitt. Det kan också vara en idé att dela upp avsnitten i separata filmer, för att exempelvis publiceras i en digital plattform.

Vi hjälper dig att skapa din nästa instruktionsvideo. Vår studio ligger i Stockholm. Välkommen!

Kontakta oss

Projekt inom Instruktionsfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Andra tjänster