Reklamfilm

Är du ute efter en reklamfilm till ditt företag eller organisation? AHA Produktion är ett bolag specialiserat på film och video som säljer – oavsett det gäller en idé, en service eller en produkt.

Varför film?

I dag är det något av en hygienfaktor för varje företag eller organisation att ha en film som förmedlar företagets verksamhet och värderingar. Det kan också handla om att berätta om en specifik tjänst eller vara. Med en reklamfilm bygger du ditt varumärke och kan arbeta med emotionella värden, skapa förtroende och väcka nyfikenhet. En bra film är kreativ, inspirerande och underhållande – och den leder till att dina kunder köper det du säljer.

Skräddarsydd film och video

Vi på AHA Produktion hjälper dig att producera en film som andas just din verksamhet och organisation. Våra producenter tar fram en filmstrategi och tar ansvar för hela processen – från manus till produktion och distribution. Filmen spelas in antingen i verkliga miljöer eller i studio. De flesta reklamfilmer behöver sedan någon typ av mediaplan eller distributionsstrategi för att flyga i sociala medier som YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat.

Välkommen till oss på AHA Produktion! Vår studio ligger i Stockholm men vi jobbar över hela landet.

Kontakta oss

Projekt inom Reklamfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Andra tjänster

Vanliga Frågor

Vad kostar en reklamfilm?

Reklamfilmens produktionsupplägg bestämmer hur mycket den kostar. Priset beror på vad som behövs för filmproduktionen i form av skådespelare och personal, tekniska resurser, plats för inspelning och hur mycket tid produktionsbolaget behöver arbeta med idé, manus, inspelning och redigering.

Vilken är den viktigaste beståndsdelen i en bra reklamfilm?

Det är flera saker som samspelar i en lyckad reklamfilmsproduktion. Filmen behöver fånga intresse hos sin målgrupp, sticka ut och skapa känslor. Då behövs en kreativ idé och ett välskrivet manus. För att en reklamfilm ska anses som lyckad behöver den vara minnesvärd, men också ha en tydlig koppling till varumärket.