Livesändning

AHA Produktion är ett komplett filmproduktionsbolag inom filmproduktion och videoproduktion i Stockholm. Vi hjälper dig att kommunicera genom livesändning och live-events som vi skräddarsyr utifrån dina behov. Vi har också tagit fram paket- och prisexempel för att hjälpa dig komma fram till vad du behöver.

Därför livesändning

  1. Unikt och spännande: Ger mycket ”här och nu”-känsla som skiljer sig från allt on-demand-innehåll på webben.
  2. Interaktivt: Dina tittare kan vara med och påverka och delta i sändningen via sociala medier.
  3. Tillgängligt: Dina tittare kan delta oavsett var de befinner sig.

Våra livepaket

Lilla paketet

Enmansteam där hög kvalitet på ljud och bild ingår samt uppsättning av streaming på vald plattform, exempelvis Teams, Skype eller Zoom. Går även att utöka med fler kameror och/eller presentations-dator med exempelvis PPT eller Menti.

 • 1 professionell filmkamera, mikrofon/mygga.
 • 1 bildproducent.
 • Professionellt utsnitt och teknisk support genom hela sändningen.

Mellanpaketet

Samma som Nivå 1 men nu även möjlighet för fler ljudkällor och bildkällor. Även hantering av fler talare på plats samt livegrafik.

 • Möjlighet till 2+ filmkameror och fler ljudkällor.
 • 2 personer i teamet, t ex en körproducent och en bildproducent.
 • Hantering av fler än en talare på plats.
 • Möjlighet att spela upp livegrafik, som namnskyltar, informationsskyltar, filmer.

Stora paketet

Digitalt event/livesändning där erbjudandet kan skalas upp i flera led. Här finns möjlighet att få en livesändning som motsvarar en större tv-produktion.

 • 3-5 filmkameror
 • 5 personer i teamet
 • Klippning mellan olika kameror live för att skapa en bra och professionell produktion.
 • Hantering av deltagare i sändningen som är på plats utan medverkar från annan plats via telefon, Teams, Skype eller annan lösning.
 • Projektledare som är med genom hela projektet samt tar en bärande roll under själv sändningen.
 • Tillhandahålla en back-up inspelning för eftersändning. 

På AHA Produktion har vi kollektivavtal och schyssta arbetsvillkor.

Kontakta oss

Projekt inom Livesändning

Vad säger våra kunder om oss?

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Andra tjänster