Filmproduktion

AHA Produktion är ett komplett filmproduktionsbolag inom filmproduktion och videoproduktion i Stockholm. Vi hjälper dig att kommunicera med rörlig content – från idé till färdig film eller video.

Därför film och video

En av filmens stora styrkor är att inge ett personligt och trovärdigt intryck. Film och video har även en unik genomslagskraft när det gäller att skapa kännedom, driva opinion eller arbeta med emotionella värden, till exempel för att bygga varumärke, presentera ditt företag eller locka talanger att söka sig till din arbetsplats. Genom film- och videoproduktion kan du kommunicera till många samtidigt.

Våra producenter

Våra producenter är utbildade och rutinerade journalister och filmproducenter som använder verktyg från den redaktionella miljön. Vi hjälper dig att vässa ditt budskap för att sedan kommunicera det på ett konkret och begripligt sätt.

Medieplan och distribution

När vi planerar en filmproduktion tillsammans med dig, tänker vi alltid på hur vi utvinna mycket från materialet, genom att producera olika versioner. Vi är även vana vid att översätta film till många olika språk, producera undertexter och syntolkade versioner av din film.

Film- och videoproduktion i Stockholm

AHA är ett produktionsbolag som utgår från Stockholm men producerar film och video från hela Sverige – även för en global marknad. Välkommen till oss!

Kontakta oss

Projekt inom Filmproduktion

Vad säger våra kunder om oss?

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Andra tjänster