play

Vision om AHA Produktion

– Det jag gillar bäst med AHA Produktion är tryggheten. Jag vet att slutprodukten kommer att bli bra, säger Malin Johansson, internkommunikatör på fackförbundet Vision.

Vision är ett förbund som organiserar 200 000 tjänstemän inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplade till välfärden. Vision genomgår nu ett förändringsarbete gällande både den fysiska arbetsmiljö och det interna arbetssättet.

– Vi är ett fackförbund som vill ligga i framkant och vi är väldigt stolta över vårt moderniseringsarbete. Där har AHA hjälpt oss att få in den känslan i de här filmerna.

”AHA förstår vår organisation”
Sedan nära tio år har Vision anlitat AHA Produktion för olika kommunikationsuppdrag, bland annat Visions historiefilm, utbildningsfilmer riktade mot förtroendevalda och employer brandingfilmer som visar hur det är att arbeta på Vision.

– AHA är extremt kunniga och förstår vad det är vi gör och hur vår organisation är uppbyggd och vad vi vill förmedla.

Malin Johansson har varit beställare av filmproduktionen om Visions förändringsarbete. Denna har innefattat ett antal olika nedslag under förändringsarbetets gång, med bland annat reportage från invigningar av nya lokaler runt om i Sverige.

”De levererar alltid väldigt hög nivå”

– Från början så hade vi inte en tydlig beställning utan det är något som vi har jobbat fram tillsammans. Om det har varit en känsla som vi vill ha eller ett syfte vi vill uppnå så har AHA kunnat lägga hela visualiseringen i filmen.

– Det jag gillar bäst med samarbetet är tryggheten. Jag vet att slutprodukten kommer att bli bra. Jag sitter hela tiden och klurar på hur jag ska få in AHA i kommande projekt som jag gör. Det är extremt roligt att jobba med dem och de levererar alltid väldigt hög nivå, säger Malin Johansson.

Kontakta oss

Liknande projekt

Andra tjänster