Reklamfilm för Facebook

Åtta av tio företag använder i dag Facebook för att nå ut till sina målgrupper i dag. Men vad skiljer en traditionellt producerad video från en video på Facebook?

I dag är det en vanlig företeelse att företag eller organisationer tar fram en film för sin webbplats. I samband med detta skapas en eller flera kortversioner för publicering på Facebook.

Men en reklamfilm eller reklamvideo på Facebook behöver ofta mer kärlek och handpåläggning än att kortas ner till en minut eller 15 sekunder. Det handlar om att producera den så att tittaren ska bemöda sig att ta del av innehållet och även vilja dela videon med andra. Den ska få tittaren att känna sig smart, utvald och träffad – erbjuda någon slags social valuta. Utgå därför inte utifrån vad du vill berätta med din film, utan snarare vad du har att bjuda din målgrupp på. En informativ film om ditt företag eller organisation kan fungera väldigt bra på din webbplats men vara ganska värdelös på Facebook. Där har dina tittare nämligen inte efterfrågat information om din verksamhet. Skapa bra innehåll och content för din målgrupp och väv in en välavvägd mängd information om dig som avsändare. Håll dig kort och koncis.

Vi på AHA Produktion kan hjälpa dig producera film och video till Facebook och andra distributionskanaler. Om du har befintligt material, till exempel stillbilder eller video, kan vi bearbeta detta innehållsmässigt och anpassa efter Facebooks format.

Vi rekommenderar alltid att du köper annonsutrymme för att din video eller film ska dyka upp i din målgrupps flöde.

Välkommen till AHA Produktion! Vi sitter i Stockholm men jobbar med kunder i hela Sverige.

Kontakta oss

Projekt inom Reklamfilm för Facebook

Vad säger våra kunder om oss?

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Andra tjänster