Rekryteringsfilm

Film och video är ett svårslaget verktyg för att locka framtidens medarbetare till din arbetsplats. 90 procent av kandidater uppger för Social Media Today att video hjälper dem att fatta ett ansökningsbeslut. Att ge dem möjlighet att se och höra om ditt företag, jämfört med att läsa en text, ökar chansen att de hör av sig just till er.

Visar er från bästa sidan

Att producera en rekryteringsvideo kan göras på många olika sätt. Med glimten i ögat, informativt och gärna personligt. Med video och film kan ni visa upp er från er allra bästa sida. Här har du chans att visa upp era värderingar, arbetskultur och miljöer på ett intresseväckande och inspirerande sätt.

Rekryteringsfilm på olika sätt

Filmerna kan produceras som en serie medarbetarporträtt där målgruppen får träffa människorna i er organisation, som blir ambassadörer för ert företag.

Alternativt eftersträvar ni en mer visionär rekryteringsfilm där fokus är att förmedla en känsla för era värderingar, organisationskultur och det värde ni skapar för värde för samhället. En sådan produktion kan med fördel produceras med en voiceover och bilder från er verksamhet.

Välkommen att höra av dig till AHA Produktion när det är dags att rekrytera med film. Vi finns i Stockholm men jobbar med uppdragsgivare från hela Sverige.

Kontakta oss

Projekt inom Rekryteringsfilm

Vad säger våra kunder om oss?

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Andra tjänster