Reklamfilm för YouTube

YouTube är världens största videoplattform och världens näst största sökmotor efter Google. Om du ska marknadsföra dina tjänster och produktioner ska du göra det på YouTube.

Vi hjälper dig med din reklamfilm eller marknadsföringsfilm.

Annonsera med reklamfilm på Youtube

Att annonsera med film och video på YouTube är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra din produkt eller tjänst. Du ökar kännedomen om ditt varumärke och driver efterfrågan och konvertering. Med en videoannons på YouTube kan du uppmana tittarna att besöka din webbplats eller titta på fler videor på din YouTube-kanal.

Betalar bara när någon sett annonsen

YouTube ger dig möjlighet att endast betala när tittaren sett och interagerat med din annons. Det finns olika betalningsmodeller. Cost Per Impression (CPM) innebär att du betalar per 1 000 visningar. Cost Per View (CPV) eller TrueView innebär att du betalar per visning. Då ska tittaren ha sett videon i minst 30 sekunder eller hela videon, om den är kortare än 30 sekunder, eller interagerat med annonsen.

Använd filmen rätt

En bra reklamfilm för YouTube använder filmens första fem sekunder på ett effektivt och kreativt sätt. Efter fem sekunder kan tittaren sedan välja att klicka bort filmen. Vi börjar alltid med att slå fast vad ditt mål är med filmen. Vad ska tittaren känna, tänka eller göra efter att de sett videon? Filmen måste ha ett kärnfullt och högkvalitativt innehåll.

Sökoptimera med din video

Att annonsera med reklamvideo på Youtube är också mycket bra för sökoptimeringen av din webbplats, eftersom Google äger YouTube och premierar youtubevideos i sin träfflista. Var alltid noga med att fylla i titel, beskrivning och taggar för din reklamfilm på YouTube.

Välkommen till AHA Produktion! Vi sitter i Stockholm men jobbar med uppdragsgivare över hela Sverige.

Kontakta oss

Projekt inom Reklamfilm för YouTube

Vad säger våra kunder om oss?

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Andra tjänster