Filmfotograf i Stockholm

Behöver du hjälp från en filmfotograf? Vi på AHA Produktion kan erbjuda dig professionell hjälp med filmfoto. I samband med inspelning kan vi även ta högupplösta stillbilder till webb eller trycksak.

AHA Produktion är helhetsleverantör inom film och video och kan ta helhetsansvaret för en produktion, från idé och innehåll till manus, produktion och efterbearbetning. Våra filmare har lång och bred erfarenhet från olika verksamheter och olika typer av filmfoto. Vi är vana att röra oss flexibelt och smidigt i olika miljöer och arbetsplatser. Våra filmfotografer har även tillstånd för att filma med drönare.

Om du arbetar på exempelvis en marknadsavdelning eller kommunikationsavdelning och själv vill ansvara för manus och att ställa frågor under en filmad intervju går det bra. Betrakta oss gärna som en del av ert interna team, där du väljer vilka delar du vill sköta själv. Låt vår filmare sköta kameran; eller om du har ett förinspelat material, låt oss redigera materialet till ett snyggt och pedagogiskt slutresultat. Du väljer var i processen du vill använda vår kompetens.

För att arbeta kostnadseffektivt, låt våra filmare även ta stillbilder till din webbsida, kampanj eller broschyr. Vi tar då med oss en stillbildskamera till inspelningen och kan leverera både video och stillbilder till ditt projekt.

AHA Produktion är din filmfotograf i Stockholm. Hör av dig med ditt filmprojekt och låt oss vet mer!

Kontakta oss

Projekt inom Filmfotograf i Stockholm

Vad säger våra kunder om oss?

Jag gillar att jobba med AHA. De är snabba, roliga att jobba med och resultatet blir alltid suberbra. Jag kan varmt rekommendera AHA!

Sara Öhman Kommunal

Jag har samarbetat med AHA Produktion i flera filmprojekt - ett rent nöje! Mycket professionella medarbetare, otrolig flexibilitet och tillmötesgående, kloka rekommendationer, fantastisk kommunikation och tillgänglighet, och sist men inte minst - fantastiska slutprodukter. Jag rekommenderar AHA till alla som villa ha god kvalitet, kreativitet och professionalism!

Asya Ryazantseva Universitets- och högskolerådet, UHR

Profesjonelle, pålitelige, kreative og hyggelige! Vi i If samarbeider med AHA på en rekke større og mindre produksjoner, og det blir alltid svært gode resultater. Vi blir stadig imponerte! Kan anbefale den dyktige gjengen i AHA på det varmeste!

Gunhild Gjølstad If

Mycket nöjd med de filmer ni producerat till oss! Ni är proffsiga, lyhörda och ni levererar alltid en hög kvalitet! Det har dessutom varit roligt att samarbeta med er!

Elice Madelene Bergsten Naturvårdsverket

Arbetat löpande med AHA i snart ett år med flera olika projekt. Jag imponeras ständigt av deras proffsiga sätt att ta idé till färdig film, slutresultatet blir alltid bättre än vad jag vågat hoppas på. Och trevliga är de också! Varmaste rekommendationer :)

Malin Johansson Vision

Andra tjänster